Enrique Martín suspèn

Enrique Martín suspèn a la banqueta del Nàstic. 11 punts de 42 possibles: és el balanç de l'actual tècnic grana, a vuit punts de la permanència i amb pitjor balanç que el seu predecessor en el càrrec.

Fa setmanes va quedar clar que 'l'efecte Enrique Martín no ha existit'. Ara i 14 jornades després de l'aposta del Nàstic pel navarrès, les estadístiques són pràcticament cruels amb l'actual projecte.

Tres victòries, dos empats i nou derrotes és un balanç insuficient per mantenir el discurs de l'entrenador, cada vegada més repetitiu. Amb 11 punts, la Lliga d'Enrique Martín també el deixa com a cuer i en places de descens.

La Lliga frenarà aquest cap de setmana al Nou Estadi per la suspensió del derbi contra el Reus Deportiu. Els grana sumaran tres punts sense jugar. Ara bé, la Lliga encara no comptabilitza oficialment les victòries dels equips que ja s'han creuat amb els del Baix Camp durant la segona volta. És a dir que el Nàstic es despertarà dilluns a 8 o més punts de diferència de la zona de salvació.

Divendres es posarà punt final a l'stage d'Oliva, al País Valencià.