CBT - Cornellà (71-66)

Berni Álvarez i els seus sempre tenen un paraigua disponible per frenar la pluja de problemes. El líder seguirà sent-ho gràcies al primer triomf posterior a l'etapa de Pape Mbaye al CBT. La segona volta de la Lliga EBA arrenca amb la setena victòria seguida.

La setmana va començar amb l'adéu sobtat de Pape cap a la Lliga de Tunísia, amb la baixa de Dani Tugores i els problemes físics de Ferran Torres, fora de joc després del duel de la jornada anterior a casa contra l'Esparreguera. A més, el capità David Fernández no va formar part de la dinàmica diària d'entrenaments per obligacions laborals a Messer. I, malgrat els inconvenients que dinamiten la preparació dels partits, el CBT no ha fallat, al contrari. Justament Fernández ha estat el millor amb 16 punts i 29 de valoració. Digne de menció, d'altra banda, el paper de Ferran que ha acabat també amb 16 punts i 10 rebots tot i les molèsties dels dies previs.

La situació a la taula del Cornellà enganya perquè és una plantilla amb jugadors d'experiència, fins i tot alguns d'ells en superiors categories. A més, els barcelonins sumen més com a visitants que com a locals. Aviat els locals han estirat l'electrònic per enllestir el primer període 11 punts per sobre. Ara bé, la reacció del Cornellà pràcticament ha igualat les forces al descans (34-30). La represa no ha ofert canvis significatius i el partit no s'ha sentenciat fins al final quan ha sortit a la llum el potencial ofensiu del CBT per sumar la dotzena victòria del curs en 14 jornades.

A l'espera de viure una prèvia més tranquil·la, el conjunt del Serrallo diumenge vinent el primer desplaçament de la segona volta. Serà diumenge a les 20 hores i a la pista del CB Salou. El derbi l'explicarem en directe a TAC12. L'Igualada ocupa la segona posició, aprofitant així la punxada del Quart a Esparreguera. Tots dos rivals queden a dues victòries del CBT.

Parcials: 25-14, 9-16, 15-14 i 22-22