Enrique Martín: '3 fitxatges? I fins a 5 més...'

Diumenge a les 18 hores el Nàstic obre a Tenerife la segona volta de la Lliga, a sis punts de distància de la salvació i sense els sancionats Fali i Abraham. Obligat a guanyar, atenció perquè Enrique Martín demana cinc incorporacions més.

Imanol, Thiouné, Pipa, Barrada i Villanueva sónles cares noves del Nàstic a l'hivern i no seran pas les últimes. A sala de premsa hem preguntat sobre l'opció de reforçar encara més totes les línies amb tres futbolistes. Però Enrique Martín no en té prou amb això.

Fali i Abraham no jugaran a Tenerife per sanció. L'entrenador diu que ha parlat amb Fali per evitar que l'expulsió per insultar l'àrbitre a Elx es repeteixi en un futur. També se sincera desitjant recuperar aviat el dibuix defensiu de cinc. No queda clar si ho farà ja a les Illes Canàries, on Villanueva serà la novetat al darrere.

Arrenca la segona volta i els grana han de sumar, com a mínim, el doble que en la primera. El Rayo Majadahonda és l'últim equip que se salvaria amb sis punts més que el Nàstic, obligat a guanyar davant el Tenerife, també amb 22 punts.