La Marató de Tarragona preveu uns 1.700 participants

Serà el 27 de gener, el diumenge d'aquí a dues setmanes quan gaudim de la 5k + 10k + 21k + 30k, a més d'una prova reina que compta ja amb 300 inscrits. S'ompliran dos hotels i encara podeu formular la vostra presència.

És la novena vegada que Tarragona ciutat acull la Marató originada al seu dia com a Marató Costa Daurada. Tan sols per darrere de Barcelona a Catalunya, hi ha quatre propostes per adaptar-se a la demanda i al físic de cadascun dels participants. De la cursa de 5 quilòmetres a la mateixa marató, passant per la 10 i la 30k, s'espera la presència dels millors atletes del territori, entre ells la local Mireia Sosa.

Serà el segon cop que la sortida i la meta se situa a l'Anella Mediterrània, i es preveuen canvis al circuit de la marató. D'aquesta manera els corredors completaran dos tombs al recorregut de la mitja amb passos per punts cèntrics com la Rambla i l'escullera, i més ràpida que altres anys.

S'ompliran dos hotels amb promocions de nit + dorsal gratuït. 1 de cada 4 participants és dona, molt per damunt de la mitjana habitual. Amb propostes paral·leles per moure la Marató a les xarxes, tots els atletes disposaran d'una foto i un vídeo de la seva entrada a meta el matí-migdia del 27 de gener. Tots ells marxaran amb una medalla on veurem dibuixat el rosetó del Mercat Central.

Inscripcions a: http://sbhotelsmaratotarragona.com/inscripciones/