L'equip més en forma de la part baixa de Segona

Cap victòria, dos empats i vuit derrotes és el balanç del Nàstic al Martínez Valero d'Elx durant el Segle XXI. Aquest serà el següent compromís dels d'Enrique Martín que, això sí, presenten la millor dinàmica de resultats de la zona perillosa.

Dues victòries els últims tres partits no han permès abandonar l'última posició però almenys demostren que el Nàstic no està mort i que, fins i tot, gaudeix d'un moment de forma superior a la resta d'equips de la zona perillosa de la Lliga. Que l'Elx-Nàstic es jugui a les 8 del vespre de diumenge facilitarà que tots dos conjunts coneguin la resta de resultats de la jornada. Els sis punts sumats contra l'Extremadura i el Còrdova diuen que l'equip no ha tirat la tovallola.

L'última vegada que el Nàstic va passar pel Martínez Valero, l'octubre del 2016, va empatar a quatre. Curiosament Elx és un estadi impossible, almenys durant aquest segle en què els tarragonins han estat incapaços d'endur-se el triomf. I no hi ha marge d'error, a cinc punts de la permanència.

Demà divendres Enrique Martín ens donarà pistes a la sala de premsa sobre un possible onze que, en principi, s'assemblarà moltíssim al de la setmana anterior malgrat l'arribada del central Mikel Villanueva.