L'oposició qualifica d'electoralista el pressupost de Tarragona

L’oposició qualifica d’electoralista el pressupost de Tarragona del 2019. Contempla inversions per valor de 22 milions d’euros i inclouen un pla d’inversions per als propers 4 anys. Esquerra, el PDeCAT, la CUP i Iniciativa critiquen també el fet que fins aquest dilluns no van rebre l’esborrany del pressupost. Els comptes tiraran endavant gràcies a l’abstenció de Ciutadans.

Els grups de l’oposició remarquen que el pressupost del 2019 elaborat pel govern municipal recupera les inversions i el qualifiquen d’electoralista, perquè consideren que s’inclouen accions que no s’han fet durant el mandat i que s’han deixat per poder-les inaugurar abans de les eleccions. A més, Esquerra, el PDeCAT, la CUP i Iniciativa critiquen que inclogui un pla d’inversions per als propers 4 anys, quan al maig hi haurà eleccions.

L'equip de govern, en minoria, podrà aprovar el pressupost gràcies a l’abstenció de Ciutadans, amb qui ha tancat un acord per impulsar un pla de xoc als barris. Esquerra, PDeCAT, la CUP i Iniciativa creuen que aquest acord avança una possible aliança que es repetirà després de les eleccions i critiquen el fet que ells no van rebre la informació sobre el pressupost fins aquest dilluns.

El pressupost s’aprovarà durant el ple de divendres de la setmana vinent.