El pitjor inici a la banqueta des de Paco Flores

Enrique Martín és el pitjor revulsiu des de la temporada 2006-2007. El tècnic navarrès suma 4 punts en 7 jornades, els mateixos que va aconseguir el relleu grana a la Primera Divisió. Fins i tot Jorge d'Alessandro va començar millor.

És possible que la seva sigui la plantilla més descompensada de la història recent del Nàstic i que això justifiqui l'estadística, però no es pot negar que l'arrencada d'Enrique Martín a la banqueta és històrica. Si comptabilitzem només les primeres set jornades en un mateix curs de tots els relleus contemporanis, l'actual entrenador queda per darrere de qualsevol altre. Des que els grana van acomiadar Gordillo, només han sumat una victòria i un empat, amb un total de 4 punts de 21 possibles. Això situa el navarrès per sota de les xifres inicials, per exemple, de Jorge d'Alessandro, amb 9. Aquell va ser l'últim Nàstic que va baixar a la Segona B.

Per trobar un cas similar cal remuntar-se a l'any de Primera quan Paco Flores va començar exactament igual. Ara bé, la latitud futbolística era completament diferent, i és que aquella ratxa va tancar-se visitant el Camp Nou.

Rodri i Merino van aconseguir 6 punts més que Enrique Martín durant les seves 7 primeres jornades. I els números de Vicente Moreno, Javi Salamero, Joan Carles Oliva, César Ferrando i de la segona etapa de Luis César també milloren els actuals.

Queden 2 partits abans d'enllestir el 2018, el primer d'ells al camp de l'Extremadura, i el Nàstic es troba a 7 punts de la permanència.