Canvi de porter i de llibreta al Nàstic?

A sis de la salvació, el Nàstic-Granada d'aquest dissabte podria oferir sorpreses amb canvis fins ara impensables. No es pot descartar que Barragán ocupi la porteria, i que s'acabi amb l'habitual línia defensiva de cinc homes i tres centrals.

Va perdre la titularitat durant el primer tram de la temporada i és el primer cop que Barragán té opcions de recuperar el lloc sota pals. És també la primera vegada que Enrique Martín no és taxatiu quan respon aquesta incògnita.

Tampoc ha negat una possible variació del dibuix per apostar pel 4-4-2 i no per la línia defensiva amb tres centrals, la clàssica idea del tècnic que no ha acabat amb els problemes d'inseguretat al darrere. Només val la victòria per frenar la davallada d'un Nàstic que no guanya des de l'octubre i que viu a sis punts de la permanència.

Contra el Granada es jugarà l'últim partit com a local del 2018 abans d'encarar l'aturada nadalenca visitant els estadis de l'Extremadura i el Mallorca. Tornen Fali i Sebas Coris, però cau Rocha per sanció. Viti serà la gran novetat al mig del camp.

Un Nàstic-Granada que començarà demà dissabte a les 16 hores.