Nova marxa lenta dels camioners, que amenacen amb una aturada total del servei

Una mobilització per les principals carreteres del Camp de Tarragona que coincideix amb l'operació sortida. Els transportistes exigeixen majors bonificacions per reduir el cost de circular per l'autopista. La protesta ha generat cues quilomètriques.

Res ha canviat des que l'11 d'octubre els transportistes van realitzar la primera acció demanant l'autopista gratuïta en aquells trams que no disposen de via alternativa per circular, o una bonificació d'almenys el 75%. Actualment aquesta només arriba al 50. Recorden que les compensacions se situen molt per sota de les existents a punts com Navarra i La Rioja. I és que haver d'agafar l'autopista entre Vilafranca i Torredembarra dispara les despeses.

A les 16.15 hores, els camions han engegat el seu camí cap a la rotonda de l'autopista de Torredembarra. Ho han fet per l'autovia A-7 i la N-340, tornant fins al punt de partida per la mateixa autopista. Amenacen fins i tot amb col·lapsar el país a través d'una aturada total del servei.

La desconvocatòria de l'anterior mobilització prevista durant el pont del 30 d'octubre no va servir per avançar negociacions.

Aquesta era la situació de l'A-7 al seu pas per Tarragona. Els camioners lamenten que se'ls culpi de l'elevada sinistralitat a les carreteres i creuen que existeix manca de voluntat negociadora per part de la Generalitat.