La culpa no era de Gordillo

Els números del Nàstic des que va arribar Enrique Martín a la banqueta també són de descens a la Segona B. Ja ho va dir l'entrenador al Dorsal 12 dilluns, les xifres són dolentes... Tant o més que les signades al seu dia per l'anterior tècnic grana.

Han passat 6 jornades des que Enrique Martín va assumir el poder i, més enllà de la victòria in extremis contra l'Oviedo, les estadístiques són cruels amb el nou projecte. Si obviem les jornades prèvies a la seva arribada, l'equip ocupa també places de descens amb només 4 punts de 18 possibles i amb una victòria, un empat i quatre derrotes. Les xifres col·loquen el Nàstic només per darrere del Saragossa i el Reus Deportiu.

Gordillo va caure amb la salvació a tres punts, i ara aquesta distància s'ha multiplicat, situant-se a sis. Queden tres partits abans de l'aturada nadalenca sense marge d'error per arribar vius al gener.

El temible Granada passarà dissabte pel Nou Estadi per jugar contra un Nàstic que comptarà amb la baixa segura de Ramiro. El migcampista lesionat durant l'escalfament a Sòria no tornarà fins al 2019.

Més enllà de les absències habituals de Pol Prats, Mejías i Ivan López, Fali tampoc entrena amb la resta de companys i no arribarà a temps al Nàstic-Granada.