×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 354

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 350

Enrique Martín "Guanyar, guanyar i guanyar, verticalitat"

Diumenge a les 12 del migdia el nou entrenador debutarà a la banqueta del Nàstic. Afirma que necessita unes tres setmanes per adaptar l'equip als seus interessos però promet intensitat i verticalitat per fer front l'Oviedo i acostar-se a les places de permanència a Segona.

Enamorat dels carrilers, caldrà acostumar-se a la línia defensiva de cinc amb laterals ofensius però l'absència d'Abraham per lesió dificulta les variants d'Enrique Martín, que gairebé descarta també Ike Uche, més enllà de les baixes habituals de cada setmana. El navarrès incideix en l'aspecte mental per sortir de la cua de la taula.

El decàlec va més enllà i demana que el seu equip sigui directe. El Nàstic no tindrà por de cedir protagonisme al rival si és necessari. L'Oviedo és un referent a seguir segons Enrique Martín

El nou cos tècnic del Nàstic considera que no cal abusar de les concentracions prèvies, especialment quan es jugui a casa, i no facilitaran la llista definitiva fins al mateix dia partit. Diumenge a les 12 Enrique Martín intentarà convèncer el Nou Estadi.