El derbi comença a la banqueta

El duel territorial ja ha començat i ho ha fet amb la trobada dels entrenadors del Nàstic i el Reus Deportiu. És la primera vegada que Xavi Bartolo i José Antonio Gordillo afronten un derbi a la banqueta. I ho fan conscients de la rellevància de 3 punts que poden marcar el futur.

El protocol marca que aquest cop sigui Gordillo qui es desplaça per saludar l'amfitrió Bartolo sobre la gespa del Municipal de Reus. Diumenge a les 6 de la tarda el Nàstic passarà per aquest estadi a la recerca d'un canvi de rumb radical. Malgrat la victòria de dies enrere contra l'Osasuna, el resultat del derbi dictarà l'estat d'ànim de l'equip a mitjà termini.


José Antonio Gordillo i Xavi Bartolo no van coincidir com a futbolistes per tan sols dues temporades. Sí que van treballar junts, en canvi, l'any 2010, amb Gordillo de secretari tècnic i Bartolo de segon entrenador al costat de Josep Maria Nogués i Luis César, respectivament.

Bartolo va ser exfutbolista del Nàstic, on també va exercir de preparador físic i segon entrenador. Amb l'actual viu la seva primera etapa com a tècnic d'un equip professional. 3 punts separen Reus i Nàstic a la taula classificatòria, amb avantatge per als locals malgrat no poder inscriure alguns dels seus principals jugadors per culpa del límit salarial.