×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 354

Augmentaran les dotacions policials als centres turístics

Més vigilància policial pels municipis turístics de la costa. És una de les conclusions de la Junta Local de Seguretat que s'ha celebrat aquest matí  a Cambrils, i on ha participat el conseller d'Interior. El municipi celebra la ràpida recuperació de la normalitat, que s'acabarà d'evidenciar els propers dies amb la celebració de la Festa Major

Els atemptats de la setmana passada a Barcelona i Cambrils comportaran un augment de les dotacions tant de Mossos d'Esquadra com de Policies Locals als principals centres turístics de la costa catalana, així com una major formació en matèria antiterrorista als membres d'aquests últims cossos de seguretat. Així ho ha confirmat aquest dijous el conseller d'Interior Joaquim Forn durant una reunió extraordinària de la Junta de Seguretat local de Cambrils, i a la que també ha assistit el major del Mossos d’Esquadra Josep Lluís Trapero. Els dos han aprofitat també la seva presència al municipi per visitar la comissaria de la Policia Local cambrilenca i conèixer alguns dels agents que van participar en l'operatiu policial d'ara fa una setmana. Forn ha manifestat que l'operatiu que es posarà en marxa a la Costa daurada serà igual al de la resta de Catalunya.

En aquest sentit, Forn també ha manifestat que continuen les investigacions per a conèixer quin va ser el recorregut dels terroristes a la demarcació de Tarragona. Així, s'investiguen els emplaçaments de la casa d'Alcanar i la Masia de Riudecanyes, juntament amb les imatges sorgides en les darreres hores dels membres de la cèl·lula yihadista en establiments de la Costa daurada. Tot per saber si aquests mantenien un operatiu estable a casa nostra.

Pel que fa a les darreres informacions relacionades amb els atacs,els Mossos confirmen que el segon mort trobat entre la runa de la casa d'Alcanar és Youssef Aalla, i així es dona per finalitzat el procés legal d'identificació de l'últim integrant de la cèl·lula terrorista.

Mentrestant, a Cambrils aquest divendres i coincidint amb l'inici de la Festa Major, es farà una manifestació de rebuig als atemptats a les vuit de la tarda que sortirà des del Passeig Marítim