Las Palmas - Nàstic (4-0)

Nova derrota grana marcada, això sí, per la injusta expulsió de César Arzo (29'). La decisió ha acabat amb les esperances d'un Nàstic farcit de canvis i que porta 1 punt de 12.

El mateix Arzo ha estat una de les novetats de l'onze inicial a més de la del nouvingut Albentosa. Fali ha fet parella al mig del camp amb Rocha, Omar ha suplit Tete Morente, i Manu del Moral i Luis Suárez han ocupat el lloc del sancionat Manu Barreriro i el suplent Uche.

Favorita per pujar, la UD Las Palmas ha arrencat amb ambició tot i que el Nàstic ha mantingut l'ordre durant els instants inicials. Ara bé, el partit s'ha transformat després de mitja hora i quan el jutge principal ha castigat amb targeta vermella Arzo, que ha frenat Rubén Castro en un contracop sense més defensors pel camí. La decisió del col•legiat és errònia ja que l'acció no és manifesta de gol: l'esfèric es dirigeix clarament cap a la banda dreta.

El Nàstic s'ha refet durant un quart d'hora i fins i tot s'ha aproximat a l'àrea rival puntualment però la fortuna ha jugat de nou en contra.

Just abans del descans la qualitat individual del veterà i antic futbolista grana, Rubén Castro, ha desequilibrat la balança definint a la perfecció i aprofitant-se de la tova i malmesa defensa visitant, reconfigurada amb Djetei, que ha entrat per Luis Suárez, l'altre damnificat per l'expulsió prèvia.

Ja al 55' Bernabé no pot fer res per aturar el xut de Timor, desviat lleugerament per les cames d'Albentosa. Set minuts després Rubén Castro ha rematat de cap una centrada des de la dreta per sumar el 3-0. Tot seguit Lemos ha engaltat una volea imparable des de fora de l'àrea (70', 4-0).

Amb un punt de dotze possibles dissabte vinent el Nàstic rebrà l'Osasuna al Nou Estadi. Abans, però, obrirà la seva presència a la Copa del Rei; serà dimecres i a Còrdova en eliminatòria a partit únic.