Un grup d'eurodiputats visita Carme Forcadell a Mas d'Enric

Carme Forcadell ha rebut aquest divendres la visita d’un grup d’eurodiputats al Centre Penitenciari Mas d’Enric. Els eurodiputats són membres de la Plataforma Diàleg Unió Europea-Catalunya i estan liderats per l’exministre eslovè Ivo Vajgl. Aquests 13 eurodiputats ja van intentar visitar els presos polítics diverses vegades quan governava el Partit Popular i van rebre una negativa per part de l’estat.

Els eurodiputats que han visitat els presos polítics durant tot el dia tenen com a objectiu “persuadir” Brussel·les perquè intervingui en el conflicte polític entre Catalunya i l’Estat espanyol. La visita segons han explicat, ha estat agredolça.

S’espera que aquestes visites als presos polítics serveixin per que els eurodiputats puguin portar la seva visió del conflicte i la situació al Parlament Europeu i a Organismes internacionals.

Els eurodiputats marxen ara amb l’encàrrec d’explicar la situació que es viu a Catalunya i a Espanya, amb la esperança de ser escoltats també als seus països d’origen.