×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 354

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 353

El KM.0 del bàsquet es trasllada a Valls: Marc Giménez

El referent del bàsquet de formació local ja no és al Serrallo sinó a l'Alt Camp amb un projecte de Lliga EBA atapeït de jugadors del territori, molts d'ells provinents del CBT, com Oriol Besora i Fernando Boada. Un altre exemple és el de Marc Giménez, que ha arribat al Joana Ballart per liderar amb humilitat l'ambiciós equip. La setmana vinent, els de Francesc Canals afrontaran el primer derbi territorial a la Lliga Catalana. Va fer-se al CBT però Valls ja és casa seva perquè aquí pot combinar el vessant laboral a L'Hospital Pius amb l'esportiu al Club Bàsquet Valls. A més, Marc Giménez coneix el vestidor perquè comparteix passat amb la majoria d'ells

A l'espera de l'arribada, el dia 27, del nord-americà Dionte Adams, la plantilla ja treballa de manera completa des de fa una setmana, i la setmana vinent debutarà a la Lliga Catalana EBA. Un dels primers rivals serà justament el CBT, veí de categoria però no pas de grup, acabat de baixar de la LEB Plata. A diferència del Valls, els del Serrallo tan sols conserven un referent local, el base David Fernández. Abans de la Lliga Catalana EBA el Valls disputarà aquest cap de setmana un torneig amistós a la pista del Ploms.

Per Marc Giménez, disposar de veterans amb experiència a divisions superiors no garanteix que l'equip pugni per una plaça a la part alta de la Lliga EBA. Una fase regular que començarà el 23 de setembre, al Joana Ballart i amb la visita del Castellbisbal.