Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Més informació.

Tac12 et regala dos mesos gratuïts al XALA!

Si encara no estàs abonat al XALA!, Tac12  et regala 2 mesos de subscripció!

 Com funciona?

Fàcil! La campanya està oberta fins al 23 de setembre, dia de Santa Tecla. Què vol dir això? Doncs fins a la data senyalada us podeu inscriure. Des del dia que us apunteu, tindreu dos mesos gratuïts al XALA!

 Com ho hem de fer?

  • Heu d'entrar a www.xala.cat i anar a Iniciar sessió o Subscriure's

imatge 1 ok

  • S'obrirà una finestra que permet triar a l'usuari com registrar-se, si a través de Facebook, de Google o de correu electrònic. 

image2

  • Un cop el sistema té el vostre mail i la contrasenya, és quan us demanarà el cupó i haureu d'acabar d'omplir les dades. Heu de clicar el "Redeem Cupon" i afegir-hi:
                  Somde10                IMPORTANT!  La S ha de ser en majúscula i el 10 en número!!!

image3

  • Un cop heu posat el codi, heu d'acabar d'omplir el nom, els cognoms i confirmar el correu electrònic que heu associat al principi.
  • Just després, us demanarà les dades bancàries. Podeu fer-ho amb la targeta de crèdit o amb el Paypal. ENCARA QUE SIGUI UN REGAL DE TAC12, HEU DE POSAR EL NÚMERO DE COMPTE!!!

image4

  • L'import sortirà a 0€ i un cop acabat el registre us arribarà un correu amb les dades i el període de subscripció gratuïta.
  • Un cop finalitzats els dos mesos, el sistema començarà a fer els cobraments si no ens donem abans de baixa
Com ens donem de baixa passats els dos mesos?
  • Per donar-se de baixa, haurem d'anar a les opcions d'"El meu compte" i fer-ho des d'allà.
Què més hauríem de saber?
 
Els cupons només poden activar-se des de l'ordinador, no es poden utilitzar a través de les apps mòbils. Us podeu registrar si voleu, però no es podran aplicar els codis promocionals. 
 
 
tac12 newsletterSubscrigui's al butlletí de TAC12
per estar al dia de què passa al Camp de Tarragona