Tarragona acomiada els Jocs amb música, cultura popular i focs

Els Jocs van començar i acabar al mateix recinte, un Nou Estadi seu també de la cerimònia de clausura. Amb predominança per a la música i amb Ballesteros afirmant que Tarragona 2018 ha estat un èxit, la gala va arrencar amb una novetat respecte a la inauguració, la presència de la bandera de la ciutat.

Des de l'inici i amb les actuacions de la banda de grallers tarragonins So Nat i la coreografia amb música de Sardanova va quedar clar que l'organització assumia les crítiques per la manca d'elements catalans tradicionals i populars durant la inauguració. També per l'aspecte de la grada, que va millorar sensiblement amb les 5.000 entrades repartides entre entitats i associacions del territori.

La discoteca a l'aire lliure dels DJ's Albert Neve i Abel Ramos va marcar el compàs de la sessió fins a l'acabament, evitant que la ràpida desfilada de comiat dels països fos ensopida, com gairebé sempre succeeix

L'instant àlgid, aquest, l'arriada de la bandera dels Jocs Mediterranis i la cessió a Orà, seu de l'any 2021. Les paraules de l'alcalde Ballesteros van ser contundents. Diu sentir-se satisfet malgrat travessar una odissea

Amar Addadi va felicitar Tarragona i especialment els prop de 3.000 voluntaris mobilitzats. Del BCN Gospel Messengers a la Tribu Urbana passant pels Brodas Bros, un referent barceloní de la música comercial d'ara va cloure la cerimònia.

Després d'Álvaro Soler, els focs artificials van enllestir l'epíleg de la cita esportiva més important de la història de la demarcació de Tarragona.