×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 354

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 351

El gol al Nàstic ha de dir-se "Uche"

Tot un estiu buscant el nom idoni per reforçar la davantera del Nàstic i, finalment, l'escollit no ha arribat a marxar mai de l'entitat... Ike Uche és l'opció de la direcció esportiva. Ha renovat fins al juny del 2019, necessita temps per recuperar el to adequat però, amb continuïtat, pot ser l'arma idònia de Lluís Carreras.

Una hora després de l'inici de la sessió preparatòria el club va oficialitzar la readmissió d'Ike Uche a la primera plantilla del Nàstic per acabar així amb un compàs d'espera iniciat al juny.

El nigerià va tenir peu i mig a la Xina a través d'una oferta irrebutjable, tant per ell com per al club, però finalment aquesta opció va desaparèixer... Des de llavors mai va tancar-se del tot la porta de tornada a Tarragona. Fa tan sols uns dies el mateix Lluís Carreras es mostrava enigmàtic quan preguntàvem pel "cas Uche".
DECLA Lluís Carreras -entrenador del Nàstic-

Als seus 33 anys l'aspecte físic és sempre el principal enemic del davanter, que el curs passat només va poder participar en 24 de les 42 jornades. Ara bé, ho va fer amb 8 gols providencials per a la salvació del Nàstic, especialment els dos últims davant el Girona i el Tenerife. La resurrecció d'Uche a les ordres de Nano, després d'una mala experiència amb Vicente Moreno i Juan Merino, ha convençut l'actual cos tècnic que s'encomana a ell i a Manu Barreiro per garantir l'efectivitat ofensiva de l'equip.

Al mercat de l'hivern i sempre que la revisió mèdica sigui satisfactòria, el també davanter Dongou reforçarà l'equip. El camerunès es recupera d'una greu lesió patida a les files del Saragossa.

La Lliga del Nàstic comença diumenge a casa davant l'Almeria, amb les baixes segures per lesió de Djetei, Pol Valentin, Jean Luc, Zahibo i Abraham, a més de la del sancionat Omar Perdomo.