TAC12 i La Xarxa, preparats per oferir una cobertura sense precedents de Tarragona 2018

TAC12 i la Xarxa ja ho tenen tot a punt per oferir un gran desplegament informatiu sobre els Jocs Mediterranis. Retransmissions dels esports, resums informatius i programes especials. Un total de 130 professionals treballaran per apropar a tots els espectadors Tarragona 2018. Així serà el nostre desplegament, no s’ho perdin.

Aquestes seran les instal·lacions de TAC12 de l’Anella Mediterrània. Una redacció, els controls de realització i també un plató. Aquesta casa amb una coproducció amb La Xarxa de Comunicació Local ja ho tenen tot apunt per oferir cada dia una programació especial dedicada als Jocs Mediterranis Tarragona 2018. Serà un desplegament sense precedents de les televisions locals de Catalunya.

I es que TAC12 els oferirà cada dia de Jocs una programació intenterrompuda de més de 12 hores. Connexions en directe des de totes les seus, retransmissions esportives i programes especials, com el Som Mediterranis, cada nit a dos quarts d’onze, on Sergi Amat i Laia Riberola ens resumiran i explicaran cada jornada de Tarragona 2018. La importància de TAC12 i la Xarxa és acostar a totes les cases de Catalunya els esports que es durant a terme a les 16 seus perquè tot tingui cobertura, un fet que ha agraït especialment l’alcalde de Tarragona.

Ja ho saben a partir d’aquest divendres els esperem a dos quarts de nou del vespre per seguir en directe la cerimònia d’inauguració de Tarragona2018. Aquí donarem el tret de sortida a una programació especial que ningú es pot perdre i es que els Jocs Mediterranis es viuen a TAC12.