El camp de tir dels Jocs Mediterranis, a punt

Els dos espais de joc de tir al plat han completat el procés d'adequació. Els seus responsables afirmen que el recinte ha rejovenit 30 anys. Això sí, encara queden millores per completar de cara a una competició que es desenvoluparà aquest cap de setmana.

Per primera vegada en 4 dècades aquesta instal·lació acollirà un torneig de primer nivell internacional. I la neteja de cara ja és una realitat. Gran part de la inversió s'ha destinat aquí i en les màquines tira plats, el llegat dels Jocs a la instal·lació. Adequar tecnològicament el camp de tir ha costat 60.000 euros. Els altres 20.000 han cobert el pressupost de pintura i reforç de la seguretat amb tasques de serralleria, entre altres millores de jardins. La inclusió de la imatge corporativa dels Jocs no s'ha completat encara i es farà entre avui i demà. San Marino i Egipte ja han entrenat aquí.

Dissabte i diumenge se celebrarà la competició de tir al plat. La fosa olímpica comptarà amb 27 tiradors i 13 tiradores. 6 per esquadra tiren 25 plats, 3 per posició, completant 5 sèries. El millor accedeix a la final on l'acompanyaran 5 rivals més. Entre ells realitzaran les eliminatòries per completar el podi definitiu.

La satisfacció del club local és notable, també la prudència. Ara bé, el mur d'accés al camp de tir segueix a terra després de caure sobtadament fa 15 dies.