La fira IMEX consolida Tarragona com a referent del comerç exterior

Tarragona agafa cada cop més força com una de les regions més importants pel que fa a les exportacions, tant a nivell català com estatal. És per això que la fira més important de negoci internacional de les que es celebren a l'estat, IMEX, ha escollit el Port de Tarragona per celebrar una de les seves edicions. Durant dos dies, desenes de professionals s'hi donen cita per potenciar el comerç exterior.

El comerç amb Àfrica, amb la Cambra de Comerç de Tarragona com a exponent principal i la indústria agroalimentària, un dels principals actius del Port de Tarragona, són dues de les temàtiques al voltant de les que gira una nova edició de la Fira IMEX, que celebra la seva sisena edició a Catalunya, i la primera a Tarragona.

D'aquesta manera, desenes de professionals posaran en comú els seus coneixements i aprofitar per obrir nous mercats en el marc de l'espai expositiu situat al Tinglado número 1 del port tarragoní. Taules rodones, conferències i més de 300 entrevistes directes amb potencials països receptors, conformen una fira que vol potenciar el comerç exterior més enllà del moment dolç pel que travessa.

Un comerç exterior per al que la demarcació de Tarragona és referent gràcies, entre d'altres, a la tasca feta des de la Cambra de Comerç i el Port tarragonins, i que han despertat l’interès d'un cita d'aquestes característiques.

Unes jornades que s’allargaran durant dos dies al Port de Tarragona