Arnal Llibert: "Veurem un Nàstic ràpid i adaptable""

El gironí ja la direcció esportiva del Nàstic. El relleu de Viqueira afirma que veurem un equip similar al de les últimes setmanes i, sense marcar objectius, pensat per disposar de diverses cares.

Arnal Llibert no ha dit quants fitxatges vindran ni ha regalat cap nom concret. Però sí que ha formulat una declaració prèvia d'intencions. Coneix bé José Antonio Gordillo i vol que la mentalitat del Nàstic sigui idèntica a la de l'últim tram de la Lliga.

Amb passat al Llevant i a la direcció del Complex Esportiu Salou, aquest exfutbolista de 37 anys afronta la primera gran experiència al món de la gestió. De les possibles baixes ens ha quedat clar qui no vol que marxi, tot i l'interès de Viqueira d'incorporar Manu Barreiro al Lugo

Aconsella, a més, aprofitar la inèrcia positiva de Gordillo per deixar enrere la davallada de les dues últimes temporades.

Abel Segovia serà el segon entrenador en companyia de Santi Coch i Manolo Martínez. Jordi Guillen serà el responsable de la base. Els homes de confiança de Gordillo seran els mateixos que fins ara.