El Palau d'Esports, gairebé enllestit

 
Us mostrem les primeres imatges interiors del recinte estrella dels Jocs Mediterranis pràcticament acabat. Les grades supletòries ja s'han instal·lat i tan sols queden detalls per completar la seu de l'handbol a Tarragona 2018.

Queden 9 dies per a l'inici de Tarragona 2018 i l'Anella Mediterrània s'ha tancat al públic perquè els treballs s'han accelerat a diferents punts. Només a l'entrada topem amb un velòdrom que ha canviat notablement el seu aspecte. No només per la pintura i el logo dels Jocs, sinó per la cimentació de la zona central que acollirà els jocs de boles.

Paral·lel al velòdrom tenim l'estadi d'atletisme, on s'ha col·locat un marcador electrònic efímer perquè més enllà dels Jocs es retirarà. No té sentit mantenir-lo durant el dia a dia de feina dels equips locals. També apreciem l'equip de so, la ria de les proves de velocitat amb tanques i el mateix logo de Tarragona 2018.

Aquestes torretes informaran de l'esport de torn a tocar de cadascuna de les 16 seus de Tarragona 2018. Sense moure'ns de l'Anella tenim la piscina olímpica, a l'espera de la grada supletòria. És aquesta, repartida per tota l'avinguda.... El muntatge de centenars de peces i la col·locació dels seients ampliarà l'aforament de la seu del waterpolo i la natació a 2.000 espectadors.

Ara sí, accedim al Palau d'Esports, el secret més ben guardat de les últimes setmanes. Tan sols falten serrells per poder afirmar que la capacitat del pavelló és ja de 5.000 espectadors. Aquesta grada és també afegida: pot retirar-se per ampliar la zona de pista i els possibles usos dels clubs de la ciutat. Veiem en funcionament els videomarcadors, fins i tot durant la breu visita hem escoltat la megafonia.

La capa de PVC blau és la base de l'handbol, situada sobre el parquet. La quarta fase de les obres nodreixen de serveis el Palau, que tindrà un cost de 18,3 milions d'euros. Aquesta xifra afegeix l'ús durant els Jocs i despeses inicials imprescindibles quan s'estrena un espai d'aquestes característiques.

En 9 dies, l'Anella de Tarragona 2018 obrirà portes i donarà la benvinguda a la mediterrània esportiva.