Gordillo: "L'ascens del Huesca és una arma de doble fil"

Diumenge a les 20.30h. el Nàstic té l'obligació de guanyar al camp del Huesca, acabat de pujar a la 1a Divisió... És una altra final. Gordillo ho sap i alerta que l'eufòria dels aragonesos pot ser fins i tot perillosa.

Queden dos dies per al partit més important de la temporada i l'ambient és radicalment contrari al vist fins fa poc més d'una setmana. Gordillo ha transformat el Nàstic. El seu discurs és tan convincent que potser a partir d'ara ningú creurà que passar pel camp de l'ascendit Huesca és com un passeig.

Un Nàstic que jugarà a diferents camps i amb horari unificat a l'espera d'algun favor extern. Curiosament el veí Reus Deportiu pot simplificar el camí cap a la permanència. Fali ja s'ha recuperat de la lesió i Pol Valentin és l'única baixa de l'equip. No hi haurà transistors a la banqueta i, si cal, es farà el passadís al Huesca.

El Huesca-Nàstic es jugarà diumenge a dos quarts de nou del vespre i és la penúltima jornada de la Lliga. Amb 1 punt sobre el descens, 200 aficionats tarragonins animaran des de la grada de l'Estadi del Alcoraz.