Recomanació: anar hores abans al Nou Estadi

El Nàstic-Málaga tindrà un dispositiu de seguretat i mobilitat especial pels més de 14.500 aficionats que reunirà el Nou Estadi. En ser un partit declarat d'alt risc es redoblaran les mesures per garantir que el duel es pugui jugar sense incidents. Entre Mossos d'Esquadra, Guàrdia Urbana i seguretat privada, es preveuen més de 150 agents.

PREOCUPEN ELS RADICALS MALAGUISTES

Seran mig miler de malaguenys amb entrada i es preveu que n'arribi una xifra semblant sense. La principal preocupació es fixa en el Frente Boquerón, els radicals d'ultradreta del Málaga, un dels 15 grups violents declarats per la comissió estatal. N'hi ha una seixantena amb entrada i el total es podria fàcilment doblar. Hauran d'accedir al camp escortats pels Mossos.

Els visitants seran a Preferent Superior i coincidiran amb nastiquers. Els malaguistes hauran d'entrar per la porta 1; l'afició del Nàstic ho haurà de fer per la 0. Seran separats per un cordó a càrrec de la seguretat privada. A més, als accessos hi podrà haver registres més exhaustius. Preocupa, però, que altres malaguistes accedeixin en altres zones del Nou Estadi.

EVITAR EL TRANSPORT PRIVAT

Pel que fa a la mobilitat, es recomana a tothom que vagi al camp amb molta antelació: caminant o amb transport públic. L'EMT reforçarà el servei de les línies L8, L11 i L12: tres o més busos podran arribar a fer els trajectes simultàniament.

Els pàrquings més propers al camp s'obriran a dos quarts de sis de la tarda i un cop plens, la Guàrdia Urbana tallarà els accessos a la Vall de l’Arrabassada i el camí de la Budellera. Si no es pot anar a peu, es recomana arribar amb molta antelació o aparcar en zones més llunyanes com l'Arrabassada, la Via Augusta o Joan Fuster. Les portes del Nou Estadi s’obriran a les 18:30h, dues hores abans que comenci el partit.