Dani Vidal: "Estem preparats i convençuts"

Per tancar la ferida de Vigo. Per culminar una temporada de somni amb el retorn a Segona Divisió cinc anys després. Perquè tornar al futbol professional suposa que el Nàstic pugui garantir el seu futur. Els motius per aconseguir l'ascens poden ser gairebé infinits. Cadascú tindrà els seus, però això no és l'important. El Nàstic – Màlaga de dissabte a dos quarts de nou del vespre no és un partit qualsevol. El treball de tota una temporada es decideix en noranta minuts, 120 si hi ha pròrroga. La línia entre l'èxit i el fracàs és tan fina que millor no pensar-hi. El tècnic Dani Vidal, però, està "convençut que l'equip ho tirarà endavant"

AMBIENT DE GALA AL NOU ESTADI

La fórmula per assolir l'objectiu és fàcil de dir. Cal guanyar, costi el que costi. Això és precisament el que ha fet el Nàstic durant tota la temporada en molts dels partits que ha jugat amb l'afició al costat. I és que a casa tot és més fàcil. El Nou Estadi, amb més de 14.000 aficionats estarà ple fins a la bandera, com feia anys que no es veia. Tot ajudarà perquè els detalls que a l'anada van ser blanc-i-blaus caiguin del cantó grana. També hi haurà uns 500 aficionats del conjunt andalús. 

PRÈVIA DE PARTIT GRAN

Dani Vidal tindrà a tota la plantilla disponible. Els grana arribaran al Nou Estadi cap a les set de la tarda, una hora i mitja abans de l'inici del duel. S'espera una rebuda com la del dia del Ceuta per començar a remuntar des del minut zero.