L'aposta del Tennis Tarragona per aportar valor afegit a la ciutat

El Club Tenis Tarragona organitzarà el Campionat d'Espanya de veterans per seleccions autonòmiques. Serà el pròxim mes de setembre, una setmana avanç de Santa Tecla. La competició portarà fins a la ciutat a més de 400 persones entre esportistes i familiars. Aquesta, la d'acollir grans esdeveniments esportius, és una de les prioritats que el club tarragoní ha estat impulsant durant els últims anys. Una estratègia que ara també comparteix amb l'aposta que ha fet l'Ajuntament pel turisme esportiu. Més enllà de competir, es treballa perquè els participants puguin fer visites guiades per Tarragona.

UN SERVEI DE CIUTAT

Aquesta projecció exterior que ja té el club es vol que també sigui per a tots els tarragonins. El projecte de la nova Zona Park serà la cirereta del pastís per obrir el club a tothom i acabar de convertir-se en una entitat familiar i al servei de la ciutat. Les obres de tota la zona exterior haurien d'estar enllestides després de l'estiu. A principis del 2025, s'hauria d'inaugurar el nou gimnàs, els vestidors i la resta d'instal·lacions complementàries de lleure. Tot plegat, donarà servei als més de 500 alumnes de l'escola i 1500 socis. Un cop estigui tot enllestit, s'instaurarà un servei integral de salut esportiva amb fisioterapeutes, preparadors esportius, psicòlegs, nutricionistes i fins i tot odontòlegs. 

Després, la previsió del club és la de poder arribar fins als 2.000 abonats i continuar garantint la seva estabilitat econòmica.