El Voleibol Sant Pere i Sant Pau vol duplicar la seva massa social

El projecte del Voleibol Sant Pere i Sant Pau per jugar a la Superlliga avança a poc a poc però amb pas ferm. Un cop confirmada la seva presència a la màxima categoria del voleibol estatal, el conjunt cooperativista continua buscant finançament allà on pot. De fet, els tarragonins encara no tenen tancat un pressupost que podria arribar a triplicar el de temporades anteriors. Més enllà dels costos d'inscripció i arbitratges, gran part de la despesa anirà destinada a desplaçaments.

VIATGES LLARGS

Si la temporada passada la majoria dels viatges eren a Catalunya o València, el curs vinent el panorama canviarà i molt. El Sant Pere i Sant Pau haurà de fer un mínim de sis desplaçaments amb avió. Dos a Canàries, dos més a Mallorca, un altre a Tenerife i un altre a Melilla. Anar fins a Almeria i Lugo tampoc serà fàcil. Només Sòria, València i Terol es podrien arribar a fer per carretera.  A més a més, després, també s'hauran de sumar possibles pernoctacions.

NOVA CAMPANYA DE SOCIS

De moment, però, encara és d'hora per pensar-hi. Ara és moment d'atreure massa social i construir les bases. En els pròxims dies els cooperativistes iniciaran una nova campanya d'abonats per fer créixer la seva massa social. L'objectiu és intentar duplicar la xifra actual de 400 socis. 

FEINA PER ENDAVANT

Tot plegat per intentar incrementar al màxim el pressupost. Serà el principal condicionant per confeccionar una plantilla de 12 o 14 jugadors capaç de competir a l'elit. Aquí, la responsabilitat màxima, recau en Vlado Stevovski. Hi haurà fins a cinc baixes, entre elles, tres d'importants, com la de Carlos Mora, la de Rolando Hernández o la del capità Raul del Rio. De moment, els cooperativistes han confirmat cinc jugadors, després de l'última renovació de Joaquín Castillo i el fitxatge d'Isak MartíIsak Martí.

ELS FITXATGES, PER MÉS ENDAVANT

Per conèixer més incorporacions, les que hauran de tenir un pes important, encara caldrà esperar uns dies. El club també treballa per poder renovar altres peces destacades del curs passat. L'estrena a Superlliga no serà fins a la primera setmana d'octubre. Hi ha marge per continuar creixent en tots els àmbits.