Encàrrecs d'última hora per tenir coca per Sant Joan

Qualsevol temor o dubte que poguessin tenir pastissers i forners de cara a aquesta revetlla de Sant Joan comença a esvair-se. En dates com aquestes, tradicionals, però una passa per darrere d'altres com Nadal o la Pasqua, sempre costa una mica encarregar.

Els últims dies, però, les comandes de coques de Sant Joan comencen a disparar-se i assolir nivells normals. Els obradors comencen a treure fum per arribar a un volum de vendes molt similar al dels darrers anys, superat del tot el sotrac pandèmic. I és que aquest 2024 el Gremi d'Artesans Pastissers de les Comarques de Tarragona espera de nou un bon Sant Joan, que enguany arriba en forma de pont, ja que el festiu cau en dilluns.

NOVETATS D'ENGUANY

Uns pastissers artesans que cada any intenten oferir alguna cosa més a la seva clientela. En el cas de la pastisseria Conde de Tarragona, enguany la novetat és la coca salada. Per exemple, de ceba, de carbassó, d'escalivada o de samfaina. Venen hores de molta feina a les pastisseries i forns de casa nostra, i és que ben segur encara queden molts encàrrecs per rebre.