Viñuales tendeix ponts amb els propietaris afectats per la reclamació d'Altafulla

L'Ajuntament de Tarragona vol conèixer les demandes concretes dels propietaris dels terrenys en disputa per la demanda de canvi de límit de terme engegada per Altafulla. És per això que l'alcalde, Rubén Viñuales, es va reunir aquest dimecres amb una quinzena de propietaris de les zones de la Cabana, el Vinyet i la Peixerina, que conformen les 70 hectàrees en conflicte.

Entre els assistents, hi havia propietaris que han formulat algunes de les 32 al·legacions favorables presentades a l'expedient de canvi de terme i d'altres que no han presentat escrits d'al·legació ni a favor ni en contra. Aquests van fer arribar al consistori tarragoní les seves demandes. Principalment, voldrien més serveis a la zona i critiquen la desatenció que, creuen, han patit al llarg dels anys.

Les peticions van ser recollides per un govern tarragoní que també va voler donar a conèixer les accions i la prestació de serveis que està duent a terme a la zona, com per exemple a la platja.

NO HI HAURÀ MÉS AL·LEGACIONS

El govern tarragoní també va donar a conèixer als veïns el contingut de les al·legacions presentades a l'expedient i va manifestar que no en presentarà de noves durant el període que s'obrirà ara perquè les diferents administracions implicades presentin escrits.

Segons ha pogut saber TAC12, cap de les altres dues administracions implicades, la Diputació de Tarragona i el Consell Comarcal de Tarragonès, tenen previst presentar cap mena d'escrit d'al·legacions.