La Jove signa l'únic castell de nou del cap de setmana

A una setmana de Sant Joan, la majoria de colles del Camp de Tarragona van aprofitar el cap de setmana per descansar amb la mirada posada a la cita del 24 de juny.

No va ser el cas de la Jove de Tarragona, que a la diada del seu local va descarregar l'únic castell de nou pisos del cap de setmana en forma de 3d9f. Els del Cós del Bou el van assolir, no sense haver-lo de treballar intensament, a la tercera ronda, després d'haver-ne de desmuntar un intent a la segona.

Els de la camisa lila havien descarregat d'entrada el tercer 5d8 de la temporada i a la quarta ronda van afrontar l'estrena del dia, el 2d8f. Un castell que els d'Adrià Calvet van descarregar sense problemes i que els permet haver completat tota la gamma de castells de vuit i mig abans de Sant Joan. Van tancar l'actuació amb el sisè pd6 del curs, que tot fa preveure pugui pujar un pis més el dia 24 a la plaça de la Font. Una actuació que també podria veure el primer 4d9f del curs lila.

ELS NENS NO PODEN AMB EL 2d8f

Una actuació d'aquest dissabte que també tenia com a al·licient veure el primer 2d8f dels Nens del Vendrell. Els vermells el van intentar a la segona ronda, però l'estructura no va presentar les mides necessàries i va acabar cedint quan ja havien decidit desmuntar-la abans de la carregada. Els vendrellencs sí que van assolir la clàssica de vuit.

REUS ESTRENA EL 3d8

La diada la van completar els Xiquets de Reus, que van estrenar aquesta temporada el 3d8. El van acompanyar del 4d8 i el 7d7.