L'Arxiu Municipal presenta nou contingut al web

Coincidint amb la Setmana Internacional dels Arxius, l’Arxiu de Tarragona ha incorporat al web 276 fitxes que referencien espais d’interès històric i monumental de la ciutat. És una manera d’apropar i obrir el seu fons documental a la ciutadania.

L’arquitecte tarragoní Ramon Aloguin s’ha entretingut a documentar espais monumentals d’especial interès pel seu impacte en la història de la ciutat. Fins al moment, ha elaborat 276 fitxes que analitzen arquitectònicament aquests espais. Un cens d’edificis i monuments que s’exposa ara al web de l’Arxiu Municipal, en una aposta per obrir el seu fons documental a la ciutadania. Les fitxes dissenyades per Aloguin localitzen geogràficament edificis i monuments i inclouen mapes i imatges que els documenten, bona part d’elles extretes del mateix arxiu.

NOU FULLETÓ DE LES PASSEJADES AMB HISTÒRIA

Aquestes fitxes són el punt de partida de les passejades amb història que proposa l’Arxiu. Fins al moment se n’han definit ja set. De la setena se’n va presentar el fulletó que l’acompanya coincidint amb la setmana internacional dels arxius. Aquesta última entrega es fixa en els vestigis de la Guerra Civil que podem trobar encara a Tarragona. Entre altres espais ens convida a passejar per diferents refugis antiaeris.