Duel entre els dos millors porters

Molts cops oblidats i recordats més per les seves errades que pels encerts. Els porters viuen lluny dels focus, però les seves actuacions poden decidir la meta d'un equip. Aquest és el cas d'Alberto VaroAlfonso Herrero.

Més enllà dels molts al·licients que pugui tenir, la final entre el Màlaga i el Nàstic ens deixarà un duel sota pals entre els dos millors porters de la categoria. Els dos menys golejats i amb més porteries a zero. Dinou per al porter de la Canonja i una menys per al madrileny. De trenta anys, i amb més de 100 partits jugats a Segona Divisió, Herrero va aterrar aquest curs a Màlaga per tornar-lo al futbol professional un any després.

SALVEN PUNTS

Titulars indiscutibles, són dos porters que donen punts amb aturades salvadores, dels que creixen en les grans ocasions i apareixen en els moments més importants. Amb reflexos de categoria superior, segurs amb el joc de peus i determinants en l'un contra un.

DUES LÍNIES DE 4

Tots dos han estat també protegits per unes defenses sòlides i que ambdues aficions se saben de memòria. Dues línies de quatre que combinen a la perfecció experiència i joventut. Contundència i qualitat per sortir jugant des del darrere. Unes virtuts que han permès als dos equips fer-se forts.

AMBIENT DE PARTIT GRAN

A La Rosaleda, també serà imprescindible no cometre errades. El Nàstic es trobarà un ambient de gala amb 30.000 espectadors, de partit de categoria superior. Aquesta temporada, el conjunt de Dani Vidal només ha viscut una situació similar al camp del Deportivo, on va jugar davant 20.000 aficionats.

BONS PRECEDENTS

Amb tot, els tarragonins ja saben el que és guanyar a Màlaga, ho van fer la temporada 2007-2008, per un gol a dos. Llavors tots dos equips estaven a Segona. També a la categoria de plata, a la 2018-2019, el resultat va ser de 2 a 1. L'últim precedent, de fa dos anys, també és favorable al Nàstic. Al Nou Estadi, els grana van superar als malaguenys a la Copa amb gols de Pol Domingo i Pablo Fernández.