Gairebé mig miler d'afortunats nastiquers seran a Màlaga

Mig miler de nastiquers tindran la sort d'acompanyar l'equip a Màlaga aquest dissabte. Segurament, el desplaçament més desitjat i un dels més difícils de materialitzar per la dificultat que hi ha hagut per aconseguir entrades. El club ha rebut la petició de 864 socis per anar a Andalusia, però el sorteig només n'ha premiat 186, que s'enduen entrada doble, un total de 372. La xifra la complementaran la penya Orgull Grana, compromisos del club i, sobretot, els tretze valents que van anar a Ceuta.

Aquest dimecres al matí els més matiners començaven a recollir les entrades pel Màlaga-Nàstic a la botiga del Nou Estadi. Aficionats conscients que són uns afortunats. Altres necessiten treure's l'última espineta, quan fa dos anys es va escapar l'ascens a Vigo. Fins i tot, hi ha qui ja tenia un viatge previst a Andalusia.

TAMBÉ PER A LA TORNADA

A les oficines del club també s'hi han atansat altres aficionats per adquirir entrades per la tornada de la final. Ningú es vol perdre un possible ascens; ni els socis amb 57 anys de carnet, ni els joves que s'han enganxat enguany.