L'Ajuntament de Tarragona reforça línies de suport a la creació cultural

L’Ajuntament de Tarragona reforça els programes de suport als artistes locals ampliant els serveis que ofereix per facilitar la creació i desenvolupament d’espectacles. El primer exemple d’aquesta aposta és l’espectacle de circ que Raquel Martos ha gestat durant els últims dos mesos al centre cívic de Sant Salvador.

Raquel Martos ha creat i desenvolupat un espectacle amb tècniques de circ a les instal·lacions del centre cívic de Sant Salvador. En el procés creatiu també hi han col·laborat membres de l’associació Aurora, que han acompanyat l’artista torrenca en la gestació d’un espectacle que explora els racons de la salut mental.

L’experiència realitzada per Martos ha estat la primera que s’emmarca dins una nova estratègia de suport a la cultura que impulsa el consistori tarragoní. L'Ajuntament ha engegat nous serveis que ofereixen assessorament professional, formació i mediació a artistes. Són recursos que han de permetre incentivar la creació cultural i artística entre els artistes locals, oferint-los oportunitats.

El programa de suport a la creació cultural també té un caràcter transversal. Busca també potenciar la cultura comunitària com una eina per millorar la convivència.