Ivan Moreno: només partits importants i amb bona nota

Corria el minut 74 de partit i el Nou Estadi vivia una nova enganxada entre les banquetes del Nàstic i del Ceuta. Aquesta, però, va ser la més determinant. L'enganxada entre Dani Vidal i el davanter visitant Rodri Ríos va acabar amb l'expulsió del tècnic grana. Segons recull l'acta arbitral, per retenir la pilota i impedir que el Ceuta reprengués el joc. Una acció que va encendre els ànims dels nord-africans amb l'entrenador tarragoní com a màxim damnificat.

I és que Dani Vidal és un tècnic molt jove: aquesta setmana fa 32 anys. És de sang calenta i, sobretot, és nastiquer; viu el que està passant enguany amb passió. Això crea un sentiment de pertinença molt gran i de comunió amb la grada, però a vegades també juga males passades com la d'aquest diumenge.

TRES VERMELLES

I és que la de la tornada de semifinals és la tercera expulsió que ha viscut el màxim responsable tècnic del Nàstic enguany. La primera va ser al camp de l'Arenteiro, fet que va fer que es perdés el partit contra el Depor al Nou Estadi. La segona expulsió la va patir a casa contra el Logroñés i no va poder ser a la visita al Johan Cruyff.

CONFIANÇA EN IVAN MORENO

Depor i Barça Atlètic, dos partits que ha hagut de dirigir el segon entrenador, Ivan Moreno. El del Málaga serà el tercer partit de la mà dreta de Dani Vidal ocupant la banqueta del Nàstic. Segurament, tres dels partits més importants d'aquesta temporada. De moment, Moreno se n'ha sortit amb molt bona nota: empat contra el totpoderós Depor i victòria al feu del filial blaugrana. I no només això, sinó que aquests han estat dos dels millors partits del Nàstic en tota la temporada.

A la Rosaleda, de nou tota la confiança es dipositarà en el segon entrenador, també de la casa. Confiança més que merescuda i més que necessària en el que serà, de moment i a falta de la tornada, un dels partits més transcendentals de la història recent grana.