Que torni la gran muralla grana, clau a la tornada

La capacitat de reacció ha estat cara de veure enguany al Nàstic. Ha aparegut, però, en el moment just. A Ceuta, l'equip es va veure dues vegades per darrere en el marcador i en totes dues va ser capaç de fer l'empat. Els gols de Godoy i Gorostidi van tapar un dels partits amb menys solidesa defensiva enguany. I és que a l'Alfonso Murube, els de Dani Vidal van patir de valent.

No és habitual que el Nàstic encaixi més d'un gol aquesta temporada; de fet, comptant l'anada de la semifinal del play-off, només ha passat en sis ocasions. Contra el Ceuta i contra el filial de la Reial Societat, a la primera volta, partits acabats en empat. Derrotes contra Fuenlabrada, Unionistas, Teruel i Cultural. A tot això, només dos jugadors han estat capaços de fer un doblet contra el Nàstic: Ruiz Fer el mes d'octubre amb el Fuenlabrada i Rodri Ríos aquest cap de setmana amb el Ceuta.

SENSE ERRADES

És evident que la nota positiva és que el Nàstic es va saber sobreposar gairebé per primer cop als moments crítics. Ara bé, la plantilla és conscient que de cara a la tornada caldrà deixar de banda les errades i guanyar solidesa.

Les alarmes al vestidor, però, no s'encenen. Això és un play-off i aquí juguen els millors equips. Rebre més d'un gol pot passar. Un Nou Estadi ple i entregat, actuant com a 12è jugador, ben segur que ajudarà a tornar aixecar la gran muralla grana.