Godoy i Gorostidi: passa endavant en el moment just

Godoy, Gorostidi i gol. Tres paraules que comencen per les mateixes lletres i que van ser clau perquè el Nàstic tornés viu de Ceuta en l'anada de semifinals. Dos jugadors que van ser protagonistes en el primer partit de play-off amb els seus gols.

GODOYMANIA

Alan Godoy és el jugador de moda no només a Tarragona, sinó també una de les sensacions les últimes setmanes a Primera Federació. El canari de 21 anys ha decidit reivindicar-se com a futbolista de superior categoria i fer-ho ascendit amb el Nàstic seria la millor forma de demostrar-ho.

Va arribar al Nou Estadi com a revulsiu en atac durant el mercat d'hivern, procedent del Mirandés de Segona, on no havia quallat la seva cessió des de l'Alavés. Al Nàstic va començar amb bon peu, marcant en el seu segon partit, contra el Real Unión; a partir d'aquí, però, va perdre protagonisme i es va passar tres mesos sense marcar.

Però quan els grana havien de certificar el play-off i assaltar el segon lloc, Godoy va fer una passa endavant. Tenint en compte que contra el Rayo Majadahonda va descansar per no ser sancionat per acumulació de targetes, el davanter acumula tres partits consecutius marcant. Contra el Logroñés, Barça Atlètic i Ceuta, autèntitcs golassos. Xilena inclosa.

GOROSTIDI, D'ÚLTIM RECURS A TITULAR

L'altre jugador que s'ha convertit en indiscutible a l'hora de la veritat per a Dani Vidal és Ander Gorostidi. El migcampista va arribar a ser el quart home al mig del camp per darrere d'Óscar Sanz, Montalvo i Borja. Precisament, ara ha passat contra tot pronòstic per davant d'aquest últim, que fins fa molt poc era intocable.

Gorostidi s'ha fet seu el centre del camp en un moment en què Dani Vidal sembla que ha trobat la millor combinació per configurar un onze polifacètic. El basc ha respost a la confiança amb solvència i caràcter: arribant des de segona línia, va fer un cop de cap que deixa l'eliminatòria del tot oberta.