La Fira del Vi DO Tarragona supera les 20.000 consumicions

La Denominació d’Origen Tarragona s’exhibia des de divendres i fins diumenge a la plaça Corsini de Tarragona en una nova edició de la Fira del Vi. La cita ha tancat amb bons registres d’assistència i superant les 20.000 consumicions venudes al llarg dels tres dies. 16 cellers han format part d'una oferta vitivinícola que ha sumat forces amb les propostes gastronòmiques d’algunes parades del mercat central.

Els productors celebren l’assistència, en especial, d’un públic jove interessat pel món del vi i per les varietats i els detalls que es produeixen a la DO Tarragona. A més, destaquen les vendes d’ampolles a la Fira del Vi per al consum posterior a casa. Entre blancs, rosats i negres i també algun cava, la fira obria divendres les portes amb música en directe.

ACTES PREVIS

Una aposta de tres dies que també ha vingut acompanyada d’alguns actes previs com ara un tast compartit amb la DO Montsant a l’Espai Turisme de Tarragona i una degustació a les Escales de la Catedral que va maridar els vins tarragonins amb la música del duet Marta & Gregori. Amb aquesta posada en escena, el consell regulador de la DO Tarragona vol continuar explicant el producte local amb més propostes durant els pròxims mesos.

%MCEPASTEBIN%