El festival Teta aplega més de 5.000 visitants

El Tetafest es consolida com una cita de referència de la cartellera tarragonina. Més de 5.000 persones van passejar-se pel recinte del Camp de Mart coincidint amb la tercera edició del festival feminista de Tarragona.

Fins a nou concerts han posat la música als dos dies de festival. Tots ells amb un marcat accent reivindicatiu en femení. Des de la poesia de la gallega Lúa Mosquetera, que va ser l’encarregada d’inaugurar el festival en companyia dels polítics locals, fins al flamenc de María José Llergo en el concert estel·lar, que tancava el festival. Entre mig, un elenc farcit de protagonisme femení a l’escenari amb propostes com Chica Sobresalto, Ketekalles o Maria Fort, entre altres.

El festival també ha comptat amb la participació d’una quinzena d’entitats, que hi han instal·lat paradeta. També ha tingut la seva vessant gastronòmica, amb una paella solidària preparada pel xef Pep Moreno, de Deliranto Salou, de la qual se’n van repartir més de 300 racions. D’altra banda, la recaptació del festival es destinarà a finançar el programa esportiu i social del club de futbol femení Tarraco.