Les famílies de la Llar d'Infants El Ninot diuen prou i exigeixen millores

Les famílies de la Llar d'Infants El Ninot es planten per reclamar millores al centre. I no precisament pel que fa als professionals, perquè en aquest aspecte asseguren que estan més que satisfets. Es queixen d'altres aspectes. Expliquen que són l'única llar de la ciutat que no disposa de servei d'aire condicionat i que amb l'arribada del bon temps la situació és insostenible.

Aquesta problemàtica, però no és l'única. L'alimentació i la neteja també deixa molt a desitjar. Creuen que cal donar més opcions de menjar Halal i que el menú ha de ser més variat. Per altra banda, asseguren que l'horari que els ofereixen de cara a l'estiu és només de 9 a 12 h, quan a les altres llars el servei s'amplia fins a les 15 h. Tot i aquesta diferència, les famílies paguen el mateix preu.

Aquestes ja fa uns dies que van mostrar la seva disconformitat. Diuen que se'ls ha donat l'opció d'anar a Bonavista i que se'ls facilitarà una aula amb una capacitat de 16 alumnes. Una decisió que a les famílies tampoc els acaba de fer el pes, ja que creuen que logísticament és molt complicat.

Per la seva banda, l'Ajuntament de Tarragona explica que la llar ja fa molts anys que no ofereix el servei de menjador durant el casal d'estiu, ja que aquest servei no havia tingut mai demanda i que enguany s'ha enviat un comunicat per saber quantes famílies estarien interessades aquest estiu.