El Concurs de Castells ja escalfa motors

Aquest 2024 el Concurs de Castells tornarà a Torredembarra el 29 de setembre, a la Tarraco Arena el 5 i el 6 d'octubre i en totes les seves jornades, com sempre, a TAC12.

Un certamen que tornarà a reunir a 42 colles de tot el país i per al que la televisió pública del Camp de Tarragona i La Xarxa tornaran a abocar tots els esforços, també amb altres retransmissions com la del sorteig d'ordre d'actuació, per al que TAC12 produirà una gala específica l'11 de setembre.

Tot com a culminació de l'oferta castellera que duu a terme la televisió durant tota la temporada.

LES ENTRADES, EL 24 DE JULIOL

Una altra de les dates marcades en vermell pels aficionats serà el 24 de juliol dia en què es posaran a la venda les entrades. Aquestes mantindran els preus de l'edició de 2022, 6 euros dissabte i 12 i 15 euros per diumenge.

CARTELL AMB FOTOGRAFIES HISTÒRIQUES

Un Concurs que aquest dimecres ha presentat la seva imatge gràfica. En aquesta hi pareixen una setantena d'imatges sobreposades provinents de totes les edicions del Concurs. Aquest repàs a la història del certament a través de l'art és la proposta per al cartell promocional d'aquest 2024 que ha dut a terme l'artista visual Ricard Martínez Teruel.

No serà fins al 31 d'agost, quan es tanqui el Rànquing del Concurs, que no es coneixeran les 42 colles que formaran part de l'esdeveniment ni en quina jornada actuaran.