Els Bons Comerç tornen a Tarragona el 31 de maig

A partir de les deu del matí del pròxim 31 de maig es podran començar a aconseguir els vals descompte de la tercera edició dels Bons Comerç de Tarragona.

Cada usuari podrà obtenir quatre vals de cinc euros cadascú, que es podran bescanviar en compres de, com a mínim, 15 euros als diferents establiments associats durant una setmana. Aquests es podran adquirir a través d'una aplicació mòbil i físicament a l'estand de la iniciativa situat a la Rambla Nova,

Per fer realitat aquesta campanya, situada entre la temporada de Setmana Santa i l'estiu, des de l'Ajuntament de Tarragona es destina una partida de 150.000 euros, 50.000 més que en l'edició de l'any passat, però lluny del mig milió invertit l'any 2021.

Tot per a donar a conèixer el comerç de la ciutat tant a tarragonins com a visitants.

ACCENT EN LA RESTAURACIÓ I ELS BARRIS

Des de la regidoria de Comerç i la Cambra de Tarragona ja ha començat la campanya de captació dels comerços interessats, que han de ser petites i mitjanes empreses de menys de 50 treballadors. S'espera igualar o superar la xifra de més de 160 comerços que van participar en l'anterior edició.

Per fer-ho, es posa el focus en els establiments més enllà del centre de la ciutat i en els dedicats a la restauració.

Per a dinamitzar la iniciativa i fer-la extensiva més enllà del centre, el primer cap de setmana s'han previst diferents espectacles itinerants en punts com la Vall de l'Arrabassada i Torreforta.