Toca fer un pas endavant

Tret que hi hagi un daltabaix en alguna de les tres jornades que falten, el Nàstic té la classificació play-off d'ascens molt coll avall. El conjunt grana la podria certificar aquesta mateixa setmana si guanya al Logronyès i la Cultural Leonesa no ho fa contra el Teruel. El duel davant el conjunt de La Rioja serà també una bona oportunitat per tornar a donar una alegria a l'afició després de dues jornades sense guanyar.

EL RIVAL MÉS ASSEQUIBLE

El Logronyès arribarà al Nou Estadi com a penúltim classificat i amb 29 punts. Només un miracle en forma de carambola de resultats podria fer que no baixés a 2a Federació. Els logronyesos no guanyen des de fa 10 jornades i amb 52 gols encaixats són l'equip del grup que més n'ha concedit. Dani Vidal, però, no vol ni sentir a parlar d'estadístiques.

ARRIBARÀ EL GOL?

La solidesa defensiva del Nàstic ha estat inqüestionable durant pràcticament tota la temporada. A les últimes jornades, però, a l'equip li està costant fer gol. Tocarà ser valent. 

El partit entre el Nàstic i el Logronyès arrencarà dissabte a les sis de la tarda. Mula estarà al cent per cent i Nacho podria reaparèixer. Per saber si els tarragonins són de play-off caldrà esperar fins diumenge.