Duel d'urgències a la Nova Creu Alta

El Nàstic no pot permetre's una nova ensopegada. Després de la dolorosa derrota de la setmana passada per 3 a 0 al camp de la Cultural Leonesa, els grana han de recuperar la solidesa que els ha caracteritzat durant tota la temporada. Els cinc punts de marge sobre el play-off quan en falten dotze ara mateix són or. El Sabadell, però, també es juga la vida i ve de caure golejat per 4 a 0 al camp de l'Unionistas.

HAN MILLORAT 

Després d'una temporada convulsa, per la banqueta dels del Vallès Occidental han passat fins a tres entrenadors. Amb Óscar Cano cert és també que han fet una passa endavant, sobretot ofensivament. Amb trenta-tres gols anotats, el Sabadell només n'ha fet dos menys que el Nàstic. Això sí, n'ha encaixat cinquanta-un, un dels que més de tota la 1a Federació.

TORNEN BORJA I CONCHA

La marea grana també hi posarà de la seva part. Més de 600 nastiquers acompanyaran l'equip a la Nova Creu Alta

El duel entre el Sabadell i el Nàstic arrencarà diumenge a les sis de la tarda. Dani Vidal recupera a Borja Martínez i a David Concha. Nacho, per la seva banda, serà dubte per una sobrecàrrega. A la primera volta els tarragonins es van imposar per 2 a 0.