La Trail Tarragona escalfa motors amb un entrenament dirigit per Daniel Castillo

Entrenament de luxe per als corredors de la Trail Tarragona, que van prendre nota dels consells del tarragoní Daniel Castillo.

Castillo, que és campió del món sub-23 d'Skyrunning, va dirigir una sessió enfocada a conèixer part del recorregut de la Trail Tarragona, que es disputarà el dia 12 de maig.

De moment, ja s'hi han inscrit més de 250 persones, tot i la coincidència amb les eleccions. Castillo fa valer el paisatge on es desenvolupa aquesta prova que n'ha tingut prou amb tres edicions per consolidar-se com una data marcada en vermell al calendari dels esportistes del territori.

daniel_castil_entrenament.jpg

Com de costum, la Trail Tarragona comptarà amb dues modalitats. La més exigent és d'uns 19 quilòmetres i passa per punts com el Mas d'en Sorder, el Mèdol o la muntanya de Sant Simplici. La curta serà de prop de 12 quilòmetres, es podrà fer caminant i, com la de 19, arrencarà i acabarà a la platja de l'Arrabassada.

Des de Tarragona Esports i el Club Excursionista Trail Tarraco, s'ha obert la cursa a cinc categories en funció de l'edat. Les inscripcions es fan a través del web trailtarragona.com i romandran obertes fins dimecres que ve.