La Casa de les Lletres i Tarragona Ràdio sumen forces per Sant Jordi

L’Ajuntament de Tarragona, a través de la Casa de les Lletres, i Tarragona Ràdio amplificaran el Sant Jordi tarragoní des de dos exhibidors i un escenari al bell mig de la Rambla Nova. Entre llibres i roses i més d’un centenar de paradetes, una quarantena d’autors del Camp de Tarragona passaran per aquest nou espai compartit, que se situarà entre el carrer Sant Francesc i el carrer Unió i vol homenatjar el sector de les lletres de la ciutat.

La marató radiofònica especial per la diada de Sant Jordi comptarà enguany amb més protagonistes que mai, i incorpora un escenari perquè, més enllà de les ones, també pugui gaudir-ho tothom qui passegi per la Rambla.

LITERATURA ROMÀNTICA I BUTLLETÍ

Per començar a escalfar motors, la Casa de les Lletres ha programat aquest divendres a la tarda dues sessions d'una activitat sobre grans històries de la literatura romàntica. Una altra novetat d’enguany és l’estrena del butlletí electrònic mensual, per estar al dia de les novetats editorials del Camp de Tarragona, que s’estrena per un Sant Jordi on tampoc no hi faltarà la cultura popular. A les 7, la plaça Verdaguer viurà la ballada de sardanes, i a les 8, inici de la temporada castellera amb les 4 colles de la ciutat.