A Tarazona, amb un context molt diferent al de desembre

Com han canviat les coses respecte al mes de desembre. Aleshores, Dani Vidal salvava el coll gràcies a un gol en el descompte de Mario Rodríguez que feia que el Nàstic s'imposés al Tarazona per 2-1. Quatre mesos després, els tarragonins se senten més forts que mai, amb un projecte sòlid i determinats a lluitar per pujar, sigui de forma directa o a través del play-off.

El Nàstic passa per un millor moment, sí, però el Tarazona també. Són un dels equips més en forma del moment i seran un os dur de rosegar. Precisament, els aragonesos s'estan aferrant a la permanència amb la mateixa fórmula que els tarragonins busquen l'ascens: porteries a zero i pilota aturada.

MÉS A GUST A DOMICILI?

Els grana tornaran a jugar fora de casa, on no perden des del 3 de desembre, a Salamanca. A domicili, els números són millors que al Nou Estadi darrerament. Tot fa pensar que la plantilla se sent més còmoda lluny de Tarragona. Dani Vidal, però, ho té clar: ell tornaria a jugar a casa contra el Tarazona.

Falten set jornades pel final i la del Municipal de Tarazona serà la primera estació d'un viatge trepidant; un viatge que l'afició grana vol que acabi a la plaça de la Font. Dani Vidal ha fet números per lligar el play-off o pujar directes: sumar tres punts a l'Aragó.

PODRIA TORNAR ÓSCAR SANZ

Tot plegat en un partit que podria viure el retorn d'Óscar Sanz. El migcampista ja entrena amb el grup, escurçant així els terminis de forma quasi miraculosa. La decisió es prendrà a última hora.