Premi històric a Sant Salvador: 32 milions d'euros de la Primitiva

Dia d'alegria a Sant Salvador. Cava, abraçades i somriures d'orella a orella. L'eufòria ha esclatat a la llibreria del barri que ha repartit aquesta nit el premi de loteria més gran que ha tocat mai a Tarragona. Una xifra d'escàndol, 32 milions d'euros, de la Primitiva d'aquest dijous. La pluja de milions sacseja un dels barris més humils de Tarragona, de fet un dels més pobres del país.

Els 32 milions van a parar a una única butxaca, la de la persona que posseïa el bitllet de loteria amb 6 encerts i el reintegrament. El premi, doncs, no esquitxa directament el barri, però a tothom se li dibuixa un somriure.

Segur que els pròxims dies creixerà la clientela de la llibreria, sobretot pels qui també intentaran atraure la bona sort. I és que un premi com aquest es converteix en, pràcticament, la notícia d'any al barri, un tema de conversa del qual se'n parlarà i molt els pròxims dies. Qui és l'afortunat o afortunada? El safareig i les especulacions segur que hi seran, però, com de costum, del guanyador, ni rastre. La seva identitat serà la gran incògnita.

El cert, però, és que Tarragona té, des d'aquesta nit, un nou multimilionari que entra a formar part de les grans fortunes de tot l'Estat.